Primera derrota del curs del MoraBanc a València

Els tricolors mantenen un bonic frec a frec contra el conjunt taronja durant bona part del partit, però es deixen anar al tram final (91-76)

MoraBanc València Tyson PérezACB PHOTO/M. A. POLO

El MoraBanc Andorra ha sumat aquesta tarda la primera derrota de la temporada a la pista del València Basket. Els d'Ibon Navarro, que ha acabat expulsat per dues tècniques, han deixat una bona imatge durant gairebé tot l'enfrontament, tot i que no ha estat suficient per assaltar la Fonteta davant un conjunt taronja que ha estat molt sòlid de principi a final.

Els del Principat han arrencat el duel una mica baixos d'intensitat (21-13), però ràpidament han recuperat terreny al segon quart i han començat un bonic frec a frec contra el València, que tampoc ha abaixat la intensitat. Un triple d'Hermannsson als darrers segons de la primera part ha fet que els tricolors marxessin només tres a sota en el marcador al descans (39-36). El tercer període ha acabat amb la mateixa distància en el marcador (66-63), però a l'equador del darrer període el MoraBanc s'ha deixat anar i ha acabat caient per 91-76. El millor dels tricolors ha estat Tyson Pérez, amb 18 punts, 9 rebots i 22 de valoració.

El proper duel del conjunt del Principat serà diumenge a les 12.30 h contra l'Unicaja, a un Poliesportiu que novament no obrirà les portes al públic.