Els tricolors han dominat des de l'inici i han superat els murcians 84-66

Clevin Hannah ha estat el jugador més destacat del partit.

El MoraBanc Andorra s'estrena a la Lliga Endesa amb exhibició

Fernando Galindo
Actualitzada 20/09/2020 a les 18:59

El MoraBanc Andorra ha arrencat la seva setena participació consecutiva a la Lliga Endesa per la porta gran i ha derrotat a l'UCAM Múrcia per un contundent 84-66 en un duel que no ha tingut color des de l'inici i on els tricolors han demostrat la seva superioritat manifesta en tot moment, tot i les baixes sensibles per lesió.

Els homes d'Ibon Navarro han sortit amb força des del primer quart, amb domini al joc interior, i també amb un bon encert des de la línia de tres punts que ja els ha donat una primera diferència de 13 punts al final del primer quart (23-10). Els tricolors han seguit dominant, i la renda al descans ja era de 24 punts (55-31).

A la represa, el MoraBanc Andorra ha seguit dominant a la represa, i Ibon Navarro ha donat minuts a jugadors menys habituals com Guille Colom, o a joves com Alexis Bartolomé quan la diferència seguia pujant al tercer quart fins al 72-45. A l'últim període, els tricolors s'han deixat anar una mica, però en cap moment ha perillat la primera victòria de la temporada a la Lliga Endesa.

Clevin Hannah ha estat el millor amb 16 punts, 9 assistències i 23 de valoració, i qui també ha estat dels destacats és Malik Dime, màxim anotador juntament amb Hannah amb 16 punts. Els tricolors afronten ara una setmana complicada amb dos duels contra rivals forts, dimecres a domicili contra el València Basket, i diumenge al Poliesportiu contra l'Unicaja.