El MoraBanc debutarà a l'ACB a casa contra l'UCAM Múrcia

El Madrid vindrà al Poliesportiu a la primera volta, i el Barça a la segona

El MoraBanc Andorra es retroba amb la victòria a MúrciaACB PHOTO / J. BERNAL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra debutarà a l'ACB al Poliesportiu contra l'UCAM Múrcia el diumenge 20 de setembre a les 17hores, precisament el darrer rival de la fase regular.El primer desplaçament serà només tres dies després, dimecres 23 a les 19hores, a la pista del València Basket,segons el calendari de la temporada 2020-2021 que l'ACB ha publicat aquest migdia.

A la primera volta, els tricolors visitaran el Palau Blaugrana a la jornada 9, i el Madrid visitarà el Principat el 14 o 15 de novembre (jornada 11), mentre que el cap de setmana del 12 i 13 de desembre (jornada 14) serà quan l'equip descansi a causa de la lliga imparell amb 19 equips. L'últim duel de la primera volta per establir els llocs de la Copa del Rei serà a domicili contra el Fuenlabrada.

El MoraBanc Andorra encetarà la segona part del campionat al Poliesportiu contra el Bilbao Basket (16 o 17 de gener), i la setmana següent visitarà al Reial Madrid. A la segona volta, la jornada de descans pels tricolors serà la 25 (el 6 i 7 de març), i el Barça de Sarunas Jasikevicius jugarà al país el 24 o 25 d'abril a la jornada 33. Els homes d'Ibon Navarro tancaran la competició regular amb dos partits en cinc dies (entre l'11 i el 16 de maig) en què visitaran a la Penya i rebran al Delteco GBC a casa.

tracking