La limitació de participants, cop definitiu per a La Purito

L’obligació de reduir a 500 els participants de la cita va ser el detonant per descartar la celebració de la sisena edició

La limitació de participants, cop definitiu per a La PuritoANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La darrera imposició de Govern de reduir a 500 persones l’aforament per als esdeveniments esportius a l’aire lliure ha significat el cop de gràcia per a la sisena edició de La Purito. El mes passat, els organitzadors ja van haver de limitar la prova a 1.800 participants amb motiu de la crisi sanitària i la nova retallada ha resultat definitiva. Joaquim Purito Rodríguez va reconèixer que “ha estat un pal per a tots. No es tracta de culpar o d’assenyalar ningú. No hi ha culpables i esperem poder tornar l’any que ve amb més força que mai”.

Purito va deixar ben clar que ha estat la limitació de participants el principal motiu pel qual s'ha decidit anul·lar la cursa, ja que des del seu punt de vista és injust haver de triar quins corredors participen i quins es queden a fora. Tot i la suspensió, l’ex-ciclista resident va comentar que es continuarà treballant “per fer la marxa més gran i segura”, i que el 2021 pugui comptar amb els mateixos patrocinadors, i amb el suport d’Andbank.

Purito, però, no va confirmar que la celebració de l’edició del 2021 se celebri en les mateixes dates ni quin serà el format, tot pendent de l’evolució de la crisi sanitària. L’organització ja havia treballat amb un protocol encaminat a respectar la situació actual i va recordar que, en cas que se sol·liciti, es retornarà el cent per cent del cost de la inscripció.

tracking