Ilde Lima, apartat de la selecció per temes "extraesportius"

La FAF no compta amb el capità per al partit contra Letònia que s'ha de disputar dijous

Lima, fins als 41 anysFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha rebut aquesta matinada els resultats de les PCR dels jugadors de la selecció absoluta, que han resultat tots negatius. Per tant, Koldo Álvarez de Eulate ha pogut fer pública la llista definitiva per viatjar a Letònia per a l'estrena de la Nations League amb 23 jugadors i destaca la baixa del capità, Ilde Lima. El Guiness World Record d'anys jugant amb una selecció ha quedat fora de la llista per "temes extraesportius", segons ha fet saber la FAF.

Tres novetats a la llista

Koldo ha seleccionat 23 jugadors per viatjar a Riga, entre els quals destaca el jove porter Iker Álvarez de Eulate, que ve de fer la pretemporada amb el primer equip del Vila-real i va debutar en un partit de pretemporada fa una setmana i escaig. El jove porter no serà l'única novetat ja que els experimentats Luis Blanco i Víctor Bernat també han estat convocats per primera vegada. Completen la llista Josep Gomes, Emili Garcia, Max Llovera,Marc Garcia,Chus Rubio,Moi San Nicolás,Marc Rebés,Marc Vales,Ludo Clemente,Sebas Gómez,Marc Ferré,Jordi Rubio,Marcio Vieira,Cristian Martinez, Marc Pujol, Sergio Moreno, Luigi San Nicolas,Aaron Sánchez,Alex Martínez i Jordi Aláez.

Tots ells agafaran un vol xàrter cap a Riga avui i està previst que allà se sotmetin a una nova prova a instàncies del govern letó. Cal recordar que hi havia un jugador que estava aïllat per contacte amb un positiu extern, tot i que finalment ha donat negatiu.

tracking