Un espès MoraBanc cau contra el Manresa (74-92)

Els catalans, més entonats i inspirats, superen els tricolors, que només van despertar a l’ocàs

Un espès MoraBanc cau contra el Manresa (74-92)BC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les pretemporades són per engreixar la màquina, per posar fil a l’agulla, per seguir creixent, carregar les cames i per adoptar automatismes. És evident que a tothom li agrada guanyar encara que sigui un partit de costellada, bàsicament per aquest gen competitiu que qualsevol esportista ha de tenir.

El MoraBanc Andorra ha jugat dos partits amistosos i ha patit dues derrotes, tot i que cadascuna deixa un pòsit ben diferent. El moment de fallar i de corregir coses és ara però les sensacions davant del Baxi Manresa (74-92) van ser diametralment oposades a les que van deixar la derrota amb el Barça. L’equip tricolor, cansat, erràtic i tou, es va veure superat des del salt inicial pel que semblava un tren d’alta velocitat. El MoraBanc, amb la llengua fora massa d’hora, va repuntar al darrer quart al ritme de Tyson Pérez (18 punts) i amb un parcial de 25-16 que maquillava el resultat final. Makai Mason (16 punts), Rafa Martínez (14) i Guillem Jou (13) van trobar al Prat Gran tota la comoditat que van trobar a faltar els d’Ibon Navarro.

El MoraBanc Andorra ja va trigar més de quatre minuts a destapar el partit i sumar els primers punts, en el que semblava el preludi del que passaria durant l’enfrontament. La primera mànega ja es va tancar amb un clar 16-26 i amb els andorrans donant senyals evidents de fatiga i desencert. Cinc punts consecutius van amanir una mica la situació a mig minut per a l’interludi, que es va liquidar amb un 33-49 que no amagava el que havia reflectit a la primera part. El pas pels vestidors no va semblar fer repuntar el MoraBanc Andorra, que es mostrava massa erràtic i poc fluid en les transicions. Sima començava a intimidar i a fer-se gran i els manresans, més endollats, colpejaven fins a ampliar la ferida (44-65) amb una diana des de fora de Guillem Jou. Els de Pedro Martínez jugaven a plaer i afilaven l’avantatge amb un encertat joc exterior –10 triples–, enfilant-se a un incontestable 49-76 per lligar el tercer acte i el domini en tots els parcials. Tyson Pérez va liderar al darrer quart la petita reacció tricolor que va permetre corregir l’electrònic amb el Baxi Manresa també desaccelerant. Divendres, el MoraBanc disputa les semifinals de la Lliga Catalana al Palau Blaugrana davant d’un dels equips més reforçats, el Joventut de Badalona.

EL VESTIDOR

“Semblava que les cames no ens arribaven” Nacho llovet. L’aler-pivot del morabanc andorra va reconèixer que a l’equip li va faltar frescor de cames i encert. “No ens hem trobat còmodes i el Manresa ha estat millor, ha tingut més ritme i a nosaltres semblava que les cames no ens arribaven”. Llovet va afegir que “ha estat una setmana dura amb l’estada de tres dies al Pas, el partit de dimecres i tot plegat s’ha notat”. En qualsevol cas, l’aler-pivot destaca que “seguim provant coses i fent passes en la preparació” i va subratllar, en ple equador de la pretemporada, que “hem de tenir clara la nostra identitat i és millor que ens passi això ara que no pas a la primera jornada o segona de la Lliga Endesa”.

tracking