L'FC Andorra suma el segon triomf de la pretemporada (2-1)

L'FC Andorra suma el segon triomf de la pretemporada (2-1)FC ANDORRA

L’FC Andorra va aconseguir la segona victòria de la pretemporada després de desfer-se del CF Martorell a Prada de Moles (2-1). L’equip de Nacho Castro, que va tenir oportunitats per haver aconseguit un marcador més folgat, va començar perdent, amb un primer gol al minut 6. El visitant Güell va aprofitar una passada a la frontal per avançar el Martorell i l’Andorra només va poder replicar 10 minuts després amb una falta de Rubén Bover. No va ser, però, fins al minut 32 quan els tricolors van aconseguir l’empat, amb una bona jugada per banda esquerra de Sergi Serrano, que va resoldre de cap Ballarín. A la represa, el tècnic va donar minuts a la resta de jugadors disponibles i el partit es va aturar uns minuts per una calamarsada. Tot plegat va ser el preludi del penal que va fallar Carlos Martínez al minut 69 i el gol de la victòria que va signar Martí Riverola de falta al minut 76. Precisament, el migcampista català va comentar que “ens ha costat una mica entrar en ritme, però hem aconseguit treure el partit i això dona confiança”.