Motociclisme

Xavi Cardelús sortirà des de la dotzena posició a Jerez

Xavi Cardelús sortirà des de la dotzena posició a JerezSTYLOBIKE TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà des de la tercera fila de la graella després d’haver-se classificat 12è als entrenaments d’ahir a Jerez. L’andorrà no va millorar les seves sensacions al llarg de la jornada per poder aconseguir el millor registre, però a la primera no va ser possible. Els pilots de Moto2 van sortir a pista a les 9 del matí i l’asfalt havia baixat uns 15 graus de temperatura. Dels 35 a 40 de dijous a la mateixa hora, havia passat als 25. Aquesta circumstància va incidir directament en el comportament dels pneumàtics. La volta ràpida va ser de 1’45”274.

A la segona sessió, el panorama va canviar i Cardelús va marcar un 1’44”590 que millorava en quatre dècimes la seva volta ràpida de dijous, tot i que això no va ser suficient per garantir la seva presència a la segona fila de la graella.

Cardelús va reconèixer que les coses “no han acabat d’anar del tot com m’esperava a les sessions classificatòries, tot i que he anat millorant els temps i també ho han fet les sensacions sobre la moto”. L’andorrà va afegir que “amb més temperatura, la cosa ja ha anat diferent, però no ha estat suficient per classificar-me entre els sis primers”.

tracking