La Purito, cancel·lada, permet recuperar els diners als inscrits

Tres dies després de tancar les inscripcions amb el límit de 1.800 participants, l'organització opta per no celebrar la cita perquè el nou límit de Salut és de 500 persones

La Purito tanca inscripcions amb uns 1.300 participantsFIDEL BAGAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Purito no se celebrarà finalment. L'organització ha optat per cancel·lar la cita després que la nova normativa del ministeri de Salut hagi rebaixat el límit a 500 participants, quan fa tres dies que es van tancar les inscripcions amb 1.800 persones. Joaquim PuritoRodríguez ha explicat al seu Instagram les raons de la suspensió: "Amb pena, us he de donar una notícia que no haguès volgut donar mai", ha començat indicant el resident, que ha explicat que "vam haver de passar dels 3.000 participants als 1.800 i les noves normatives ens diuen que com a molt podem tenir 500 participants. No em sembla just haver de seleccionar qui la fa i qui no, i hem decidit anul·lar-la".

Un anunci que arriba tres dies després del tancament d'inscripcions, que es va fer amb el límit de participants màxims de 1.800 persones, amb 1.200 a la cursa llarga, 500 a la mitjana i 100 a la curta. La marxa s'havia de celebrar el 13 de setembre per totes les parròquies del país, amb l'inici a Sant Julià de Lòria i el final als Cortals d'Encamp.

Pensant en el 2021

Rodríguez ha assenyalat que es vol donar les màximes facilitats possibles als inscrits, a qui han donat dues opcions. D'una banda "seguir lluitant amb La Purito fins el 13 de setembre", amb l'enviament del mallot a casa i un 20% de descompte en la inscripció del 2021, així com sortejos de regals, com un cap de setmana a Andorra, una bicicleta d'alta gamma de la marca Orbea i la possibilitat d'anar a la seva fàbrica. L'altra opció és demanar el retorn de la inscripció íntegra. "No posarem cap trava a ningú i La Purito es farà càrrec al 100% d'això", ha comentat l'ex-ciclista professional.

tracking