Motociclisme

Cardelús torna a Xerez amb la voluntat de consolidar-se al Top 5

Xavi Cardelús reprendrà aquest cap de setmana la competició de Moto2, en la que serà la tercera cita de la temporada del Campionat d’Europa de la categoria. L’andorrà, d’aquesta manera, torna a l’escenari on fa unes setmanes va competir a la Enel MotoE World Cup de motos elèctriques on va coincidir amb els dos Grans Premis de MotoGP que es van disputar al traçat andalús.

Aquesta visita a Xerez preveu entrenaments lliures des de dimecres per preparar dues curses que han estat programades dissabte i diumenge arran dels canvis al calendari provocats per la pandèmia de la Covid-19. Cardelús arriba a la tercera cita de l’Europeu de la temporada ocupant la sisena posició de la classificació provisional del Campionat amb 31 punts i dues cinquenes posicions com a millors resultats. El pilot de l’equip Stylobike celebra poder tornar a l’acció després d’un mes i comenta que “l’objectiu d’aquesta tornada a la competició de Moto2 és el de consolidar la meva posició en el Top5 de la categoria”. Cardelús explica que “pel que he vist fins ara, al marge dels dos primers classificats, estem un grup de 5 o 6 pilots que podem optar a lluitar pel podi” al traçat de Xerez.