TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Una nova era

L’Atlètic Club Escaldes enceta un engrescador projecte amb l’‘influencer’ Antonio Martínez com a director d’operacions. Amb fitxatges de renom al futbol andorrà, no amaguen l’objectiu per a la propera temporada, poder classificar-se per a una competició europea

Una nova eraRC AUDIOVISUALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Amb la permanència a la Lliga Multisegur Assegurances confirmada, el projecte de futur de l’Atlètic Club Escaldes es va començar a desfullar. La nova era, amb la qual els nous rectors han definit l’etapa del club, abraça una metamorfosi absoluta que va des del departament de comunicació a la gespa. L’influencer Antonio Martínez és el director d’operacions i el fil conductor del creixement que volen aconseguir, aprofitant la seva imatge personal. Resident a Andorra, Martínez frega els 100 mil seguidors a Instagram, compta amb milers de followers també a YouTube i forma part del Millions Dolar Hall of Fame. De la seva mà, l’entitat, fundada el 2002, edifica el projecte sobre una base de jugadors importants, renovat el bloc de l’any passat, amb reforços de futbolistes internacionals i amb la voluntat de ficar el cap entre els grans del futbol nacional i lluitar per aconseguir una plaça per disputar competició europea.

L’equip ha renovat el bloc de l’any passat, amb Rafa Santos, Xavi Vieira, Adri Rodrigues, Fabio Serra, Gemelson Vieira, Christian Paredes, Gaston Machado, Nico Minutella, Daniel Rojas i David Maneiro. A banda d’assegurar-se la continuïtat d’aquests jugadors, s’està reforçant d’una manera sorprenent i aconseguint uns fitxatges que li asseguren confeccionar una plantilla d’allò més competititiva. Futbolistes contrastats de la Lliga Multisegur com Nikola Zugic –procedent de la UE Engordany–, Matias Rudler o Roberto Veiga s’han incorporat a un projecte que també comptarà amb els internacionals Txus Rubio i els germans San Nicolás, Luigi i Moisès, a més d’altres fitxatges com el porter Alex Ruiz –amb experiència a la Segona Divisió B espanyola–, Isaac Martínez, José María Ramírez o Vinicius Maluf. Tot i aquest reguitzell de jugadors, el club encara portarà alguna peça més de renom de cara a la propera temporada.

L’equip ja ha iniciat els entrenaments de pretemporada sota les ordres del nou tècnic, Luis Blanco, que tindrà com a companys d’staff Dani Ferrón, Guillermo Burgos, Dani Rivas i el delegat Xavi Alvarelhos.

Olyseum, patrocinador mediàtic

L’Atlètic Escaldes lluirà a la samarreta un patrocinador molt mediàtic, Olyseum, la plataforma blockchain llançada per Carles Puyol, Andrés Iniesta i Ivan de la Peña. Aquesta xarxa social pretén canviar la forma en què els fans i ídols esportius interactuen en el món digital i ofereix diversos continguts per als seguidors. Un acord que ha arribat de la mà d’Antonio Martínez, l’influencer que lidera el projecte del club des dels despatxos i que col·labora amb el departament de màrqueting.

tracking