Kilian Folguera, tot i patir problemes físics, acaba 52è a la general de Gstaad

El corredor andorrà del BsixBikes Kilian Folguera va finalitzar en la 52a posició a la classificació general a la prova de Gstaad de la Suiss Cup, 25 a la categoria sub-23. L’andorrà no es va trobar bé des del començament, però, tot i això, va lluitar fins al final per creuar la línia d’arribada en la millor posició possible.

Folguera està portant a terme un calendari exigent, que li portarà molts beneficis en el futur, però que de moment pot semblar que sigui una mala elecció. Competir amb els millors corredors del món, tant a la Copa de França com a la Suiss Cup, fa que l’andorrà guanyi experiència i sobretot senti i vegi com treballen els millors. A Gstaad, Kilian Folguera va compartir graella amb la gran armada helvètica del BTT: els germans Flückiger, Thomas Litscher, Andri Frischknecht, Filippo Colombo, el novazelandès Anton Cooper o el danès Simon Andreassen. Ja des del començament, l’andorrà no tenia bones sensacions. El cansament era palès i això va fer que no tingués el ritme habitual de cursa. Folguera va lluitar contra aquest fet i tot i que l’abandonament va passar pel seu cap, les dues darreres voltes va aconseguir augmentar el ritme de pedalada per acabar en una 52a posició final.