Una segona vidaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Corrien els passats mesos de setembre i octubre quan va esclatar la polèmica de la gespa de l’Estadi Nacional. Després de diversos estira-i-arronsa entre el rugbi, el futbol i l’executiu, el Govern va canviar-la, i va portar a Ordino la que va retirar del camp on juga la selecció de futbol i el VPC i el combinat nacional de rugbi.

Això va suposar que s’hagués de retirar la gespa que hi havia llavors al camp de futbol d’Ordino que hi ha al costat del Centre de Tecnificació. Aquella gespa encara tenia anys de vida, i és per això que des del Govern van decidir donar-li una segona vida en lloc de portar-la a reciclar a l’incinerador de CETRASA.

Des de l’executiu es va decidir posar a disposició de tots aquells particulars, entitats o federacions esportives la gespa de l’estadi d’Ordino amb 50 rotlles de 40 metres quadrats cadascun. En total, ja s’han fet unes 25 entregues, per a jardins particulars o per a entitats. Per exemple, la Federació Andorrana d’Hípica no va endur-se gespa, però sí que va demanar part de la sorra que hi ha a sota.

Aquesta segona vida, a més, no suposa cap cost per al Govern, ja que són les persones o entitats que sol·liciten el seu rotlle de gespa les que van a buscar-la i les que corren amb les despeses de transport.

tracking