L'Atlètic Club d'Escaldes es prepara per a una nova era

L’equip escaldenc enceta projecte amb l’objectiu de fer-se un forat entre els grans del futbol nacional i anar a Europa

L'Atlètic Club d'Escaldes es prepara per a una nova eraXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una nova era, així bateja l’Atlètic Club d’Escaldes la flamant etapa que afrontarà a partir de la temporada vinent amb una revolució total. Aquesta nova era ve liderada per l’influencer Antonio Martínez, nou director general de l’entitat, i portarà un salt de qualitat no només a nivell esportiu, sinó també d’estructura al club.

Pel que fa a la gespa, el nou tècnic serà Luís Blanco, que tindrà bona part de la plantilla del curs passat, ja que l’entitat va renovar Rafa Santos, Xavi Vieira, Adri Rodrigues, Fabio Serra, Gemelson Vieira, Christian Paredes, Gaston Machado, Nico Minutella, Daniel Rojas i David Maneiro. Però les principals bombes venen amb els fitxatges, i és que noms importants de la Lliga Multisegur com Luigi San Nicolás, Nikola Zugic o Roberto Veiga s’afegeixen al projecte. A més, també arriben noms importants com Alex Ruiz, Matias Rudler, Isaac Martínez, José María Ramírez o Vinicius Maluf. I això, només de moment, ja que el club encara prepara més fitxatges de jugadors que disputaran competició europea aquests dies amb altres equips del país. En resum, l’Atlètic Escaldes arrenca la nova era amb la voluntat de fer-se més gran, instal·lar-se a l’elit del futbol nacional i lluitar per anar a Europa.

D’altra banda, la UE Sant Julià va confirmar que Claudio Festa serà el nou tècnic, mentre que José Salvador agafa les regnes de la banqueta de l’FS La Massana.

tracking