natació

Nàdia Tudó i Bernat Lomero tornen a la competició a Portugal

Nàdia Tudó i Bernat Lomero tornen a la competició a Portugal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nàdia Tudó i Bernat Lomero tornen aquest cap de setmana a la competició amb la seva participació a l’Open de Loulé, a Portugal. Tots dos nedadors no han pogut disputar encara cap cursa des de l’esclat de la crisi sanitària derivada del coronavirus, i reapareixeran en territori lusità en un campionat en què tots dos nedaran un total de quatre proves entre avui i diumenge.

Tots dos nedadors entraran aquesta tarda en acció, i el primer a competir serà Bernat Lomero, que a partir de les 19.00 hores (hora local) disputà els 50 metres esquena. De la seva banda, Nàdia Tudó nedarà avui els 200 metres braça només cinc minuts després.

Demà la primera a nedar serà Nàdia Tudó en els 100 metres braça, mentre que Bernat Lomero disputarà dues proves, els 50 metres papallona i els 50 metres lliures. Per últim, diumenge Tudó farà dues curses (50 metres braça i 200 metres estils) i Lomero en nedarà una (100 metres papallona).

Els dos nedadors van viatjar a Portugal acompanyats del director tècnic de la Federació Andorrana de Natació, Xavier Torrellardona.

tracking