El Barça d'handbol ja entrena a Encamp

Els blaugrana faran l'estada de pretemporada fins divendres

El Barça d'handbol ja entrena a EncampFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La secció d'handbol de l'FC Barcelona ja entrena a Encamp en el marc de l'habitual estada de pretemporada que realitza per onzè any consecutiu a les instal·lacions encampadanes. L'equip de Xavi Pascual realitza diverses activitats per posar-se a punt de cara a l'inici de la competició, entre treball al gimnàs, a la pista del Centre Esportiu i Sociocultural d'Encamp, i a alguns dels paratges naturals.

Aquest migdia es farà l'habitual rebuda a l'expedició blaugrana a la casa comuna, amb la presència de la cònsol Major, Laura Mas.

Després de l’entrenament el comú ha rebut l’equip on hi ha hagut un intercanvi d’obsequis. El Barça ha entregat una samarreta i una pilota a la cònsol major, Laura Mas, i la mandatària ha donat una pilota a l’expedició blaugrana amb el logo d’Encamp com a Vila Europea de l’Esport 2020. Mas ha manifestat que “tenir a un equip com el Barça ho és tot i ajuda a posicionar-nos com a destí de pretemporada”. De la seva banda, el tècnic de l’handbol blaugrana, Xavi Pascual, ha reiterat que “Encamp és casa nostra, i aquí ens trobem segurs”. Per últim, el directiu del Barça responsable de l’handbol, Jordi Argemí, ha manifestat la voluntat de “poder continuar molts anys”.

El Barça d'handbol ja entrena a Encamp

tracking