Fútbol

L'FC Andorra incorpora un jugador amb experiència a Segona A Borja Herrera

El canari, de 27 anys, ha format part d'equips com el Valladolid, el Reus i l'Albacete i també ha debutat a Primera

Borja Herrera per l'FC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'FCAndorra ha anunciat el fitxatge de Borja Herrera, incorporació avançada pel Diari. Es tracta d'un lateral esquerre canari de 27 anys amb experiència al futbol professional, ja que ha jugat diverses temporades a Segona Divisió a les files del Reus, Valladolid i Albacete, i fins i tot va debutar a la Primera Divisió espanyola a les files de l'UD Las Palmas, on va disputar tres partits a la temporada 2017-2018. El futbolista jugava actualment a les files del Maccabi Netanya d'Israel.

El futbolista s'ha pronunciat a les xarxes socials i ha escrit que "estic content de poder afegir-me a aquest projecte tant ambiciós i estic desitjant arribar", a més de cloure que "moltes gràcies FC Andorra per aquesta oportunitat!! Espero poder tornar-vos la confiança depositada en mi".

Sobre aquesta arribada, el director esportiu de l'FC Andorra, Jaume Nogués, ha manifestat que "És un jugador contrastat, amb experiència, que ha valorat l’ambició i el compromís d’aquest projecte per davant d’altres aspectes del mercat com pot ser l’econòmic", a més, ha explicat que "busquem jugadors amb ritme, ja que aquest esport cada dia t’exigeix més tenir atletes al camp. La idea de l’equip és que sigui un híbrid entre joves talents i jugadors amb experiència contrastada".

tracking