L'admissió del Guipúscoa comprimirà més el calendari

L'admissió del Guipúscoa comprimirà més el calendari

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’admissió del Guipúscoa per part de l’ACB arran d’un aute judicial farà que la lliga tingui 19 equips i això comprimirà encara més el calendari, en una temporada marcada pels Jocs Olímpics de Tòquio.

Tot i que cadascun dels equips només haurà de jugar dos partits més, el fet que cada setmana en descansi un fa que siguin necessàries quatre jornades més (38 i no 34 com ara), fet que suposa incloure quatre dates més de competició domèstica en un calendari que ja està prou carregat de per si entre l’ACB i els tornejos europeus, especialment l’Eurolliga, amb 34 jornades de lliga regular a les quals s’hi han de sumar els play-off i la final de quatre.

Però no només les competicions de clubs comprimeixen el calendari, ja que també hi ha previstes dues finestres de seleccions (dos partits al novembre i dos al febrer) de classificació per a l’Eurobasket 2021. A més, també hi ha programat el torneig Preolímpic a partir del 29 de juny. De fet, l’ACB ja va programar l’inici de la lliga una setmana abans del que era habitual (la primera jornada serà del 18 al 20 de setembre).

La Lliga Endesa té prevista una assemblea els propers dies per formalitzar la inscripció del Guipúscoa i per debatre amb els clubs com solucionar l’embolic amb el calendari.

tracking