L'extrem David Martín reforçala línia atacant de l'FC Andorra

El jugador de 27 anys va formar-se al Numància, i la temporada passada va jugar amb el Rayo Majadahonda a Segona B

L'extrem David Martín reforçala línia atacant de l'FC AndorraFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra va confirmar el fitxatge de David Martín, que arribarà per reforçar la línia atacant de l’equip de Nacho Castro. Format al futbol base del CD Numància, l’atacant de 27 anys va jugar 20 partits el curs passat a les files del Rayo Majadahonda, i una de les seves virtuts és la polivalència, ja que tot i que la seva posició és la d’extrem dret, pot jugar als tres llocs de la davantera. El futbolista també havia jugat anteriorment en clubs com el Badajoz, el Burgos o el Barakaldo.

Martín és el primer reforç anunciat pel club, però tal i com va avançar el Diari, l’entitat ja té lligades, almenys, tres arribades més, com són Borja Herrera, Martí Vilà i Sergi Serrano, i també un central jove amb experiència i bona sortida de pilota.

El nou futbolista tricolor, David Martín, va assegurar que “valoro molt que hi hagi bon grup al vestidor, que estigui unit i això és el que m’han explicat de l’FC Andorra. Tinc excompanys com Nico Ratti o Mikael Gaffoor que m’ho han explicat de primera mà i ha estat un punt important en la meva decisió”. A més, també va destacar que “jo soc segovià i estic acostumat al fred, podríem dir que ho porto dins. M’agrada la sensació de petit país que té Andorra, perquè tothom és molt proper”.

Martín serà un dels jugadors que arrencarà la setmana vinent la pretemporada. Per a dilluns i dimarts hi ha previstes les revisions mèdiques, i dimecres es farà el primer entrenament.

D’altra banda, l’entitat va iniciar ahir el Draft FC Andorra 2020, en què el club realitzarà una espècie de càsting a Prada de Moles, en busca de talent per als diferents equips tricolors.

tracking