Futbol

La FAF presentarà una denúncia a la Policia pel possible frau

Per l'arreglament de resultats i presumptes irregularitats a les apostes

Inter Escaldes, Sant Julià, Vall Banc i UE Santa Coloma busquen la final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació Andorrana de Futbol presentarà dilluns una denúncia a la Policia pel presumpte arreglament de partits i irregularitat en les apostes als duels entre Inter Escaldes i UE Sant Julià. La FAF ja havia contactat amb el cos d'ordre al llarg de la setmana per traslladar les seves sospites, i ara ha decidit engegar el procediment, perquè es considera que hi ha indicis suficients per arrencar una investigació. Aquest pas compta també amb el suport de la UEFA i de l'ens federatiu consideren que és una obligació fer-lo, sobretot perquè les sospites apareixen a l'acta arbitral i hi ha algunes frases de jugadors que ho alimenten.

A més del possible arreglament del resultat, també s'analitzaran assumptes derivats amb les apostes esportives, ja que és un aspecte que està molt controlat des de la UEFA, i hi ha sospites d'irregularitats en aquest sentit al duel que Inter i Sant Julià van disputar a les semifinals de la Copa Constitució.

La intenció de la FAF és presentar-se a la causa perquè és pugui aclarir tot, i un cop passi, es demanaran responsabilitats, més enllà de les que pugui dictaminar el Comitè de Competició de la federació.

tracking