Inter Escaldes i Vall Banc es repten per la CopaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Per a l’Inter Club Escaldes significaria signar un doblet històric després d’haver aconseguit el títol de la Lliga Multisegur Assegurances i pel Vall Banc Santa Coloma, refer-se del tràngol d’haver vist trencada la seva hegemonia. L’Estadi Nacional acull aquest vespre (20.30 hores) la final de la Copa Constitució Protecvall que, tot i no haver plaça europea en joc, presenta un enfrontament amb certs al·licients.

“La final no és un partit de costellada, serà com un clàssic, com un Barça-Madrid” va deixar anar el tècnic del Vall Banc Santa Coloma, Marc Rodríguez. Serà la tercera vegada en un curt espai de temps que els dos equips més forts aquesta temporada de la lliga nacional s’enfrontin. “Ens tenim massa vistos i ens tenim ganes però hi ha un trofeu en joc que volem guanyar” va exposar l’entrenador navarrès de l’Inter Escaldes, Adolfo Baines.

Rodríguez va reconèixer que l’Inter és un equip que sempre et sorprèn i que “no regalarem res”. Els dos entrenadors intueixen que serà un partit molt igualat on decidiran els petits detalls. Per part de l’Inter, el capità Ildefons Lima no podrà jugar per molèsties al soli i per part colomenca, també per molèsties musculars, serà baixa Marc Rebés.

tracking