atletisme

Bruno Hortelano escull Andorra per reaparèixer

El velocista espanyol, campió d’Europa el 2016, disputarà una prova atípica, els 150 metres, al campionat d’Andorra

Bruno Hortelano escull Andorra per reaparèixerEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bruno Hortelano, campió d’Europa a Amsterdam l’any 2016 a la prova de 200 metres, farà el seu debut a Andorra el 9 d’agost a una prova atípica, el 150 metres llisos. La Federació Andorrana d’Atletisme (FAA) va rebre la trucada del representant de l’atleta espanyol Alberto Armas, que sol·licitava la possibilitat de realitzar aquesta prova i la comissió tècnica i la junta directiva ho han aprovat.

Aquesta prova suposarà el retorn d’Hortelano a les pistes després de perdre’s l'any passat el Campionat d'Espanya de La Nucia, el Mundial de Doha i la temporada de pista coberta per una lesió al tendó d'Aquil·les. Hortelano intentarà provar a Andorra en uns 150 metres intermedis entre les seves dues proves principals, els 100 i els 200. Aquesta competició li servirà per mesurar sensacions en la progressiva tornada a la competició. El velocista espanyol intentarà batre el record d’Espanya -actualment en 15”64– i aprofitarà el meeting del 9 d’agost, on la federació organitza la segona part del campionat d’Andorra per provar-se. També hi haurà la presència de la quarta del món júnior en 400 tanques (Sara Gallego) i Jaël Bestué, plata al mundial Juvenil 2017.

Pel que fa a la representació andorrana, Pol Moya participarà en els 800 metres lliures i Nahuel Carabaña als 3.000 obstacles, un fet que significa el debut i primer contacte aquesta temporada amb la seva prova preferida.

tracking