Direcció Badajoz

L’FC Andorra oficialitza la baixa del golejador Ernest Forgas, que signarà la setmana vinent pel club extremeny

Direcció BadajozXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El que semblava un secret a veus ha acabat per cristal·litzar. L’FC Andorra va oficialitzar ahir la baixa d’Ernest Forgas, en el moment que el davanter va decidir rescindir el contracte que el mantenia amb el club tricolor. D’aquesta manera, Forgas fa les maletes i iniciarà una nova aventura al CD Badajoz on, probablement, signarà la setmana vinent.

El punta català va ser un dels reforços destacats del primer any de projecte amb l’arribada als despatxos de Kosmos i de Gerard Piqué. Des de la seva arribada, al gener del 2019 a Primera Catalana, es va convertir en la referència ofensiva de l’equip i en el seu màxim golejador, signant 26 dianes en els 44 partits oficials que ha disputat, repartits entre lliga, Copa del Rei i Copa Catalunya. Ara, la direcció esportiva ha de filar prim per contractar un golejador de garanties, un aspecte cabdal per al nou projecte, per suplir l’absència de Forgas. Jaume Nogués, el director esportiu, és conscient que encertar amb el futur 9 és vital per poder complir els objectius de la propera temporada. La prioritat és reforçar aquesta posició amb un killer contrastat, experimentat i, si pot ser,de superior categoria i que pugui garantir una xifra important de gols. Aquest fitxatge és, sens dubte, on es poden centrar bona part dels esforços econòmics de l’entitat que també treballa per portar un altre lateral dret, un nou lateral esquerra -a banda de Borja Herrera-, dos centrals, dos futbolistes més per banda, -les marxes de Moha i Musa Sidibé són més que probables- i Sergi Serrano del Sant Andreu ja està lligat, i, potser, un altre futbolista d’atac sub-23.

Cessió de Feher

Un altre jugador que tampoc seguirà a la disciplina de l’FC Andorra és el central Raúl Feher. Procedent del filial del Lleida Esportiu, el jove futbolista no ha pogut gaudir de moltes oportunitats aquest passat curs i el club ha decidit cedir-lo al campió de la Lliga Multisegur Assegurances, l'Inter d'Escaldes que ahir ja va fer oficial la seva incorporació. Feher ha disputat només quatre partits amb els tricolors, dos com a titular -a Prada de Moles davant el Nàstic i a l’Estadi Johan Cruyff contra l’FC Barcelona B- i dos sortint des de la banqueta -a Encamp contra l’Oriola i al Municipal de Badalona- amb un total de 213 minuts. A la Copa del Rei també va participar en els dos partits que va jugar l’equip. A la prèvia davant l’Andratx va disputar els 90 minuts i a la primera eliminatòria davant el Leganès va disputar els darrers 15 minuts i tota la pròrroga. Feher no podrà disputar la final de la Copa Constitució Protecvall amb l’Inter però si estarà disponible per a Adolfo Baines per ser alineat a la Champions el 8 d’agost a Nyon.

FEDE BESSONE I LUDO ATERREN A L'INTER ESCALDES 'PER AJUDAR'

Fede Bessone i Ludo van ser presentats ahir a l’Estadi Nacional com a nous jugadors de l’Inter Club Escaldes. Tal com va avançar el Diari l’endemà del títol de Lliga Multisegur Assegurances aconseguit pels escaldencs, els dos exfutbolistes de l’FC Andorra reforçaran l’Inter en les rondes prèvies de la Champions League. El lateral va anunciar la seva retirada i la incorporació a l’staff tècnic de l’equip tricolor però s’ha volgut unir al repte de la Champions amb l’Inter. “El projecte que tenen és molt il·lusionant i sempre agrada que et facin partícep de quelcom així. A més, jugar la prèvia de la Champions amb 36 anys és molt apetitós” va explicar Fede. El lateral, però, va tancar la porta a continuar a l’equip escaldenc més enllà del periple europeu: “Estic molt agraït a l’Inter però vull ser entrenador en un futur i ara tinc 4-5 anys per endavant per aprendre a l’FC Andorra”. Fede va reconèixer no saber gaire cosa del rival de la ronda preliminar de la Champions, el Drita de Kosovo, però si espera “un rival fort i físic”. Per part seva, Ludovic Clemente es va mostrar molt il·lusionat davant la possibilitat de jugar amb l’Inter. El migcampista es vincularà amb els escaldencs per a tota la temporada i va comentar que ha parlat amb Jaume Nogués, director esportiu de l’FC Andorra, i que podrà combinar sense problemes la seva tasca a l’staff tècnic tricolor amb els partits de l’Inter.

Direcció Badajoz

tracking