curses de resistència

Nova cursa per a Ironman

Nova cursa per a IronmanANDORRA ULTRA TRAIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aterratge de The Ironman Group a Andorra significarà un impuls esportiu i econòmic al país. Fa uns dies es va conèixer l’arribada al Principat de la potent plataforma d’esports de resistència, tota una referència mundial, amb oficina pròpia i intencions de començar a operar a Andorra en un molt breu espai de temps. El primer segell que respon a aquesta voluntat és la confirmació que el grup serà l’encarregat d’organitzar i preparar la nova cursa que agafarà el testimoni i esdevindrà hereva de la desapareguda Andorra Ultra Trail.

Un acord que serà presentat demà, a les 12 del migdia, al Llac d’Engolasters, amb la presència del ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, de la titular de la cartera de Turisme, Verònica Canals, i el director regional d’Ironman del Sud d’Europa, Agustí Pérez. En aquest sentit, des que l’Andorra Ultra Trial va desaparèixer, el comú d’Ordino ha treballat per recuperar la tradició i sempre ha defensat l’esperit de mantenir una prova de similars característiques i que pogués dinamitzar la parròquia a l’estiu. De fet, en l’edició d’avui del Diari, la cònsol menor ordinenca, Eva Choy, apunta la possibilitat d’una alternativa a l’Andorra Ultra Trail amb idea de fer-se l’estiu del 2021. Tot fa pensar, però, que Ironman està darrere d’aquest nou projecte i que serà demà a la presentació quan es coneixerà oficialment. En aquesta posada en escena, on també hi haurà les exhibicions dels triatletes Judith Corachán i Víctor del Corral, acompanyats de clubs de triatló andorrans, es durà a terme la presentació del que serà, també al juliol de l’any que ve, l’Andorra Multiesport Festival, el plat fort i la potent carta de presentació de The Ironman Group pel seu aterratge al país.

Amb l’Andorra Multiesport Festival confirmat i la propera certificació de l’acord de negoci i vincle entre The Ironman Group i el Govern d’Andorra que portarà una nova prova similar a l’Andorra Ultra Trail, l’estiu vinent pot veure una important recuperació en el turisme. Uns esdeveniments com aquests porten moltíssima gent i arrossega famílies i, per tant, pot assegurar pernoctacions. Enguany, per la Covid-19 i l’absència de proves esportives de nivell per la crisi sanitària s’ha perdut molt valor turístic i s’ha notat a les parròquies més importants a l’estiu quant a oferta, Ordino entre aquestes, amb una important davallada de visites. A més, en l’entrevista esmentada i que es publica en l’edició d’avui del Diari, Eva Choy explica que per a aquesta futura prova pendent de presentació i d’encaix es vol mantenir des del comú ordinenc el mateix pressupost que l’Andorra Ultra Trail i la mateixa aportació econòmica.

El que sembla evident és que sota el paraigua de The Ironman Group, la futura cita d’esport de resistència que se celebrarà a Ordino i que recollirà el testimoni de l’Ultra Trail tindrà garantit el segell de qualitat.

tracking