Tennis

Vicky Jiménez Kasintseva cau contra Yvonne Cavallé

Vicky Jiménez Kasintseva cau contra Yvonne CavalléCLUB TENNIS D'ARO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vicky Jiménez Kasintseva va perdre contra Ivonne Cavallé per 7 a 6 i 6 a 1 en el seu retorn a la competició després de quatre mesos sense disputar partits a causa del coronavirus.

La jove tennista, que manté encara el número 1 mundial al rànquing júnior, va prendre part a la Lliga Mapfre al Club Tennis d’Aro amb les tennistes espanyoles amb més rànquing, i va afrontar el torneig per seguir obtenint experiència i tornar a assolir el ritme de competició. La seva rival d’ahir és la número 605 al rànquing mundial de la WTA i ha guanyat més d’una desena de títols des que va convertir-se en professional el 2011.

Pel que fa al duel, Jiménez va arrencar de manera positiva arribant a manar 4 a 2 en el marcador, tot i que l’aturada del partit per la pluja va perjudicar-la, fins a manar per un ajustat 6 a 5. Va ser en aquell moment quan va tenir dues pilotes de set, però no va poder aprofitar-les i Cavallé va remuntar. A la segona mànega, la tennista mallorquina va posar una marxa més i va sentenciar contra Jiménez Kasintseva.

Avui serà el torn de la tennista resident Georgina Pérez, setena cap de sèrie del torneig, que s’estrenarà a la cita de la Lliga Mapfre de Platja d’Aro.

tracking