Primer 'match ball' per ser campió de l'Inter Escaldes

El conjunt d’Adolfo Baines pot endur-se avui el títol de lliga si supera el Vall Banc, en espera del que digui competició

Primer 'match ball' per ser campió de l'Inter EscaldesFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El futbol nacional pot viure avui una jornada històrica, ja que l’Inter Club d’Escaldes disposa del primer match ball per proclamar-se campió de la Lliga Multisegur Assegurances, en espera del que acabi resolent el comitè de competició de la FAF sobre la presumpta alineació indeguda al duel contra la UE Engordany.

Tot i que el dictamen del comitè estava previst per a la jornada d’ahir, finalment no va produir-se. El conjunt escaldenc va rebre dimarts a última hora la impugnació del partit per part de la UE Engordany i fonts consultades segueixen mantenint que van fer-ho tot de manera legal, i van mostrar-se tranquils respecte a la resolució dels propers dies.

Així doncs, i en espera de què decideixi, l’Inter Club d’Escaldes serà campió si guanya el partit aquesta nit (20.30 hores, Estadi Nacional) contra el Vall Banc Santa Coloma. Actualment, els escaldencs tenen tres punts més que els colomencs, i si sumen la victòria en tindrien sis amb sis punts encara en joc. Tenint en compte que l’Inter ha obtingut millors resultats als duels directes, una victòria asseguraria el títol al conjunt que entrena Adolfo Baines a dues jornades del final.

A més, aquesta nit (20.30 hores, Borda Mateu) també hi ha un duel directe per la tercera plaça entre Sant Julià i Engordany, una posició que pot donar accés a Europa en funció de qui s’acabi proclamant campió de Copa.

tracking