El MoraBanc renova Jeremy Senglin per una temporada

L'exterior nord-americà ha estat l'aposta del club en detriment de Frantz Massenat, que demanava més diners

Jeremy Senglin i Nacho Llovet en una jugada del partitACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha fet oficial la renovació per una temporada de Jeremy Senglin. El combo-guard nord-americà ha assolit unes xifres mitjanes de 8,8 punts, 2,4 assistències i 8,2 crèdits de valoració en la seva primera temporada a l'ACB com a tricolor, i s'ha guanyat la confiança del cos tècnic i la direcció esportiva per seguir. A més, el club ha celebrat la seva decisió de continuar. "Senglin és un jugador amb molta qualitat que ja ha mostrat del que és capaç però que estem segurs que encara té molt marge de millora i estem molt satisfets que hagi decidit seguir progressant amb nosaltres", ha destacat el director generaldel MoraBanc, Francesc Solana, que ha posat en relleu "les grans possibilitats que dona a l’equip la seva versatilitat en la posició d'1 i de 2".

Aquesta renovació va en detriment de la continuïtat de Frantz Massenat, que demanava un salari superior per continuar quan amb el context actual el club no pot assolir fitxes a l'alça.

Amb Senglin, el MoraBanc ha donat per tancat el capítol de renovacions i ja té la plantilla pràcticament al complet. Només queda per cobrir una plaça de base per completar la plantilla de 12 jugadors, tot i que l'entitat del Principat està estudiant la possibilitat d'incorporar un altre interior i fer una equip amb 13 fitxes. A hores d'ara, el MoraBanc Andorra 2020-2021 compta amb Senglin, Clevin Hannah, David Jelínek, Guille Colom, Oriol Paulí i Haukur Palsson com a exteriors, i Bandja Sy, Moussa Diagne, Tyson Pérez, Nacho Llovet i Malik Dime com a jugadors interiors.

tracking