Motociclisme

Millora de Cardelús als segons lliures a Portimao

Després d’una primera jornada amb problemes, va acabar quart

Millora de Cardelús als segons lliures a PortimaoTEAM STYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar en quarta posició a la segona jornada d’entrenaments lliures de l’Europeu de Moto2 que es va fer al circuit de Portimao. Després d’un primer dia marcat pels problemes (amb trencament de motor inclòs), ahir el jove pilot va fer un pas endavant i va millorar els registres. A la primera de les dues sessions, Cardelús va fer el sisè millor temps, i a la segona, el pilot del Team Stylobike va millorar encara més les seves prestacions sobre l’asfalt, i va finalitzar en quarta posició, amb la qual cosa rebaixava en gairebé mig segon el registre que havia obtingut al matí.

Després dels lliures, Cardelús va manifestar que “les coses han anat francament bé i durant el dia he anat de menys a més”, i va afegir que “hem fet un bon treball i el resultat ha estat realment positiu, ja que estic a poc més d’un segon de la teòrica pole, però a 6 dècimes del segon millor temps, que ha aconseguit el meu company d’equip Niki Tuuli”.

Avui es disputaran les dues sessions de qualificació (11.15 i 14.20 hores), mentre que demà se celebraran les dues curses de la segona cita de la temporada de l’Europeu de Moto2 que s’està fent al circuit de Portimao, a Portugal.

tracking