Aixàs confia mantenir el pressupost per la temporada vinent

Montmantell es converteix en proveïdor oficial de transports del club

Gorka AixàsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El president delMoraBancAndorra,GorkaAixàs, confiaquel'entitat pugui mantenir el mateix pressupost de cara a latemporada que ve. El màxim dirigent del club ha explicat que "treballem per seguir creixent i tenir pressupost, i enguany no serà una excepció", i ha afegit que "del que portem fins ara, tothom ha mantingut els compromisos". Sobre el cas concret de les institucions,Aixàsha manifestat que "encara s'han de fer les converses, però si al final som el que som, és gràcies també al suport institucional".

El president ha parlat també sobre el futur de la plantilla, i ha assenyalat que "la idea és mantenir una continuïtat, però al final la idea ara és una, i potser el que acaba passant és una altra", i ha destacat que "avui diano tenim la idea de tenir molts canvis, però mai se sap perquè després posar-te d'acord potser no és fàcil i s'han de canviar plans, adaptar-se i fer el millor equip possible".

Aixàstambé ha parlat sobre el litigi amb l'ACBpel retorn del cànon d'inscripció, i ha explicat que "ja hi ha hagut algun primer 'careo', però és un tema que va lent". Aquestes declaracions s'han fet en el marc de l'acord delMoraBancAndorra ambMontmantell, que es converteix en el proveïdor oficial de transport dels clubs pels cincpropers anys. L'empresa està preparant un vehicle de 15 metres amb més distància entre seients i les màximes comoditats per tots els jugadors.

tracking