La Lliga Multisegur comença diumenge

El consell de ministres autoritza el retorn a la competició amb la normalització de la majoria d'activitats de grup

La Lliga Multisegur podria tornar diumenge vinentINTER ESCALDES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Lliga Multisegur Assegurances torna diumenge. El consell de ministres ha decidit aquest matí el retorn a la competició perquè no tenia sentit mantenir-la aturada ara que es comencen a fer tot tipus d'activitats de grup als esports d'estiu i als campus organitzats al país.

La decisió del Govern arriba després que ahir es fessin test PCR als jugadors implicats en la resolució del campionat i aquesta tarda hi ha una reunió programada entre la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i representants del ministeri d’Esports on es podria fer oficial la data exacta de retorn de la lliga. La intenció de la FAF és que sigui diumenge i que la competició es pugui allargar tot el mes de juliol. Si, finalment, no fos així, la voluntat de la federació és que el campionat es reprengui la setmana vinent.

Divendres passat el Govern ja va autoritzar l’accés del futbol a la fase 4 d’entrenaments. Un pas que permetia les sessions preparatòries de tot l’equip complet i amb interacció i contacte entre els jugadors. Aquesta fase, a més, ja preveia el retorn de la competició, tal com reflectia el protocol elaborat pel biòleg Joel López. A més, tot i la confirmació del retorn de la lliga, per a molts equips es presenta el problema de no poder alinear alguns dels seus jugadors. Molts futbolistes repartits per la Lliga Multisegur finalitzaven contracte ahir, 30 de juny, i en cas de no arribar a un acord per ampliar el vincle de manera extraordinària un temps més no podrien participar amb el seu equip en la represa de la competició. En aquesta situació hi ha jugadors importants per als seus respectius equips.

tracking