ACB LLIGA ENDESA

“Se'ns ha escapat un partit que teníem controlat”

“Se'ns ha escapat un partit que teníem controlat”ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar capcot a la sala de premsa conscient de l’oportunitat que l’equip va deixar escapar, però reconeixent també el gran mèrit dels seus jugadors. “Ara mateix només penso que se’ns ha escapat un partit que teníem controlat igual que li va passar al Burgos contra el València, però això és bàsquet i així són les coses”, va destacar el basc, i va afegir que “vull felicitar el meu equip perquè ha fet un gran esforç per arribar a l’últim segon de la temporada amb opcions”.

Sobre els motius per explicar la baixada en el rendiment a la segona meitat, Navarro va assenyalar que “el cansament n’ha estat un, no podem aïllar-ho, a més, ens hem precipitat, ens ha faltat concentració i energia”, i va agregar que “hi ha hagut detalls amb pèrdues, tirs que no tocaven o alguns rebots, i ens ha faltat ser nosaltres mateixos, no en energia, sinó quant a l’estil de joc”. En aquest aspecte, va declarar que “ens ha faltat benzina durant els set o vuit últims minuts, potser més de cap que no pas de cames per prendre bones decisions, no perdre pilotes importants i estar més sòlids en el rebot”. Per últim, va destacar que “marxo fotut perquè els jugadors han fet un torneig de menys a més, amb un gran esforç per arribar a l’últim segon amb opcions, però ens hem quedat curts de benzina, encara que no vull restar cap mèrit al partit del Burgos, que ho ha fet molt bé”.

L’entrenador del MoraBanc no va dubtar a “felicitar el Burgos per la victòria i per haver cregut en tot moment”, a més de destacar que “el que han fet té molt de mèrit perquè nosaltres no els ho hem posat gens fàcil”.

Navarro va expressar la seva frustració després de la derrota assegurant que “ara mateix estem molt fotuts i potser no soc gaire objectiu, i la valoració de la temporada és bona, o potser en uns dies acabarà sent molt bona, però ara mateix no ho sabria dir perquè tots estem molt fotuts”. Per últim, va referir-se a l’acció de les passes de Senglin: “Crec que el primer recolzament és el pas zero i després fa el primer i el segon, però ho he de veure. A més, si haguéssim estat millor en energia i concentració no en parlaríem.”

L’altra cara de la moneda era la de Joan Peñarroya, que a les declaracions postpartit a la televisió va afirmar que “no tinc dubte que l’equip que més ho mereixia érem nosaltres”, i tot seguit a la roda de premsa va manifestar que “el meu equip ha mostrat fe i caràcter, el d’avui ha estat un partit de dues cares totalment diferents”. A més, l’exentrenador del MoraBanc Andorra va declarar que “hem fet un pas de maduresa respecte al partit del València, on ells van remuntar, i hem mostrat fortalesa mental”.

EL JUGADOR

Dejan Todorovic, Aler del MoraBanc Andorra

“NO MEREIXIEM ACABAR AIXÍ”

L’aler del MoraBanc Dejan Todorovic va reaparèixer ahir per intentar ajudar l’equip després de perdre’s el duel contra el Reial Madrid per lesió, i després del cop dur amb la derrota contra el Burgos va manifestar que “hem controlat el partit 36 o 37 minuts però ells han fet tirs difícils i han sabut gestionar millor les jugades i les decisions al final”. A més, va afegir que “estem molt fotuts, és una llàstima, hem fet un bon treball els últims dies i no mereixíem acabar així, d’aquesta manera, però és bàsquet i s’ha d’afrontar”.

Sobre l’evolució de l’equip en aquesta fase final, el jugador va manifestar que “vam començar fatal i amb la reacció guanyant el Madrid, que tothom donava quasi per impossible, la derrota d’avui fa encara més mal”, i va afegir que “hem d’intentar veure les coses positives, veurem les famílies, descansarem una mica i l’únic que puc fer és desitjar una mica de sort als equips que segueixen aquí durant aquests dies, i esperar que tinguin una bona salut i que al final guanyi el millor”.

Pel que fa a la valoració del curs, Todorovic va explicar que “estem contents, no tant en resultats, però sí en el sabor i esperem poder tornar a jugar tots junts”.

tracking