natació

Joan Clotet pren possessió com a president de la FAN

Joan Clotet pren possessió com a president de la FAN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Clotet va prendre possessió ahir com a nou president de la Federació Andorrana de Natació (FAN) després de la celebració de l’assemblea general ordinària de l’ens, que es va celebrar ahir. A més de Clotet, també es va ratificar la nova junta directiva, que comptarà amb cinc membres que ja eren directius (inclòs el president, que a l’anterior mandat era vicepresident de l’entitat), mentre que hi haurà sis persones que s’estrenaran. Entre els directius que segueixen hi ha Francesc Xavier Domingo com a vicepresident, Carolina Cuen com a secretària general i Patrícia Anna Múgica com a vocal.

Durant l’assemblea, Clotet va fer un repàs dels equips nacionals de natació i de natació artística, a les reunions de junta directiva del 2019, i també es va presentar l’estat dels comptes de la federació.

A més, durant l’assemblea general ordinària també es van escollir els representants d’esportistes, àrbitres i jutges, i tècnics a l’assemblea general, uns càrrecs que seran per a Nàdia Tudó, Maria Cerdà i Lívia Maria Martos, respectivament. En el cas d’àrbitres i jutges i de tècnics, només va presentar-se una candidatura, mentre que per representar els esportistes n’hi va haver dues, la guanyadora, i la de Josep Ramon González.

tracking