futbol sala

El CE Sant Julià renova quatre futbolistes

El CE Sant Julià renova quatre futbolistesCESJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià prepara la propera temporada després de la finalització de les diferents competicions a causa del coronavirus i va anunciar quatre renovacions de cara al curs 2020-2021. Un dels futbolistes que seguiran un any més és el veterà de l’equip, Edgar Sànchez. Amb aquesta renovació, el conjunt lauredià s’assegura la pólvora de cara a porteria, ja que Edgar va ser el màxim golejador de l’equip la temporada passada amb un total de 23 gols en 20 partits disputats.

Un altre dels futbolistes que seguiran la propera temporada és Omar Ávila, tercer màxim golejador de l’equip amb 13 gols en 18 partits. També van acordar la seva renovació amb el club lauredià Cristian Gonçalves (autor d’un gol el curs passat) i Guillem Castro, que la temporada passada va anotar sis gols en els 18 partits en què va participar.

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol va anunciar el format de la competició per a la propera temporada a totes les categories, inclosa la Tercera Divisió. En el cas del CE Sant Julià, la competició s’ampliarà a causa del coronavirus, i els 36 conjunts quedaran agrupats en dos grups de 18 equips, i no pas de 16 com el curs passat.

tracking