El MoraBanc s'exhibeix contra el Madrid i manté les opcions

Els tricolors s'han desfet dels blancs 91-75 i es jugaran divendres contra el Burgos classificar-se per a les semifinals de la lliga

Jeremy Senglin i Nacho Llovet en una jugada del partitACB PHOTO

El MoraBanc Andorra s'ha exhibit contra el Reial Madrid amb una victòria per 91-75 i manté ben vives les opcions per classificar-se per les semifinals de la Lliga ACB. L'equip ha fet un partit complet i, sumat a un mal dia dels blancs, han signat una victòria de prestigi en el dia quel'entitat celebrava els 50 anys del club amb una samarreta especial.

Els tricolors han arrencat endollats i de seguida han manat al marcador davant del desencert i les imprecisions del Reial Madrid, arribant a agafar nou punts de marge d'inici, una diferència que ha seguit augmentant fins als 16 punts de màxima. El MoraBanc estava encertat en atac (especialment des de la línia de tres punts) i molt intens en defensa, un treball que ha fet que els blancs arribessin al descans amb només 30 punts anotats (42-30).

A la represa el Madrid ha anat poc a poc trobant-se millor sobre el parquet gràcies a Causeur i ha anat retallant diferències, tot i que el MoraBanc no s'ha vingut en cap moment avall i també ha mantingut el seu joc amb bones accions com un 2+1 de Hannah, o la cistella final de Walker per situar el marcador 71-58 abans dels deu minuts definitius, però als tricolors no els han entrat les pors, i han seguit amb l'exhibició arribant a agafar 20 punts de marge a l'últim període. El Madrid ha pogut retallar diferències al final, però la reacció ha estat insuficient i s'ha consumat la victòria del MoraBanc Andorra.

Clevin Hannah ha estat el màxim anotador tricolor amb 23 punts, i també ha destacat Tyson Pérez amb 8 punts i 7 rebots. Ara el MoraBanc haurà de guanyar divendres al Burgos, i estar pendent dels diferents empats per saber si passa a les semifinals de la fase final de la lliga ACB que s'està disputant a València.