ACB Lliga Endesa

El MoraBanc se la juga contra el Saragossa

Els tricolors esgotaran opcions de passar ronda contra els aragonesos, que tampoc han guanyat

Jeremy Senglin, MoraBanc AndorraACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé sense temps per recuperar-se, el MoraBanc Andorra afronta una nova cita de la Fase Final de l’ACB contra el Casademont Saragossa (21.30 hores) en un duel marcat per la necessitat, ja que tots dos han perdut els dos partits disputats i posaran les seves opcions en joc per classificar-se per a les semifinals. Però més enllà de pensar en altres fites, els tricolors tenen clar que el primer objectiu és sumar una victòria, una possibilitat que passarà per evitar les pàjares que està tenint l’equip d’Ibon Navarro de sortida, que fan anar a remolc l’equip durant tot el duel.

En aquest sentit el base nord-americà, Clevin Hannah, va manifestar que “hem estat a prop en els dos primers partits, hem jugat contra equips molt bons, però hem de competir més dur en els 20 minuts de la primera part”, i va agregar que “hem de mirar els vídeos del que hem jugat i corregir el que hem fet malament en aquests duels, i hem de jugar com un equip en els propers partits”. De la seva banda, el tècnic ajudant Paco Vázquez, va assenyalar que “són dues derrotes que podrien ser dues victòries, però més que perdre, és com hem començat els dos partits, ja que després ens han fet fer un esforç molt gran per intentar remuntar, i no hem tingut el plus per poder estar al davant i guanyar el partit”. A més, el balear va assegurar que “hi ha moments en què ens pesen més les coses dolentes. El torneig ens ha agafat en un moment en què és una mica gran per les baixes que tenim i ens ataquen molt en joc interior on no som tant forts, i hem d'intentar que les coses positives que fem siguin més presents al partit que les que no estan tan bé”.

Davant per davant hi haurà el Casademont Saragossa, tocat també per les baixes, ja que ha arribat a València sense DJ Sheeley, Jason Thompson, Fran Vázquez, Javier Justiz ni Renaldas Seibutis. Tot i les absències, els homes de Porfi Fisach han donat la cara en els dos duels i han tingut opcions de guanyar tant contra Burgos com contra València. Sobre el rival, Clevin Hannah va declarar que “serà molt dur, és un equip bo que juga amb molta llibertat, tots els jugadors poden tirar a cistella en qualsevol moment, són agressius en defensa i en atac”, i va cloure que “haurem d'estar concentrats i arrencar el partit forts i com un equip”, mentre que Vázquez va declarar que “potser les nostres baixes són més importants, però al final jugarem cinc contra cinc, intentarem endur-nos la victòria, i que el ritme tan fort que posen no ho sigui tant i puguem apagar-los el joc una mica”.

Des de la banda aragonesa, l’extricolor Dylan Ennis va mostar-se confiat a aconseguir el triomf, i va declarar que “va ser el meu equip l’any passat i sé que juguen dur, crec que podem guanyar-los”.

tracking