Ibon Navarro

“No hem tingut la mentalitat correcta per jugar”

“No hem tingut la mentalitat correcta per jugar”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va arribar força emprenyat a la sala de premsa de la Fonteta per l’actuació del seu equip, i va manifestar que “no podem arribar al minut 20 al partit, no és una pretemporada, és un torneig oficial, ens juguem una lliga i no hem tingut la mentalitat correcta per jugar”, i va afegir que “després hem tingut molta fe i cor, però hem de tenir més intel·ligència i intentar jugar 40 minuts i no 20”.

L’entrenador basc va atribuir aquesta dificultat per entrar als partits a “un cúmul de coses” entre les quals que “la duresa amb què arrenquen els rivals no és la nostra, perquè estem molt tous i amb menys ritme”. A més, va assenyalar que “no tenim gaires jugadors que ens aporten molta energia i ho trobem a faltar, a més, no trobem la forma que apareguin altres jugadors”.

Sobre l’arbitratge, Navarro va afirmar que “no entenc la diferència de faltes quan un equip ha imposat el seu joc físic com ells i nosaltres hem concedit 37 tirs lliures. Em costa entendre-ho i em preocupa el canvi de criteri”.

EL RIVAL

“Hem sortit molt bé i amb molta energia” FOTIS KATSIKARIS l'entrenador de l'Herbalife Gran Canària, Fotis Katsikaris, va manifestar després del triomf del seu equip que “hem sortit molt bé i amb molta energia, i després hem baixat una mica però és normal després d’una aturada de tres mesos”. A més, va assegurar que “en alguns moments hem tingut problemes en l’1 contra 1, però amb la bona direcció i anotació de Cook hem pogut endur-nos el triomf”. Per últim, va cloure que “el d’avui era un partit per guanyar, i això és el que hem fet”.

tracking