La Volta als Ports d'Andorra obre les inscripcions amb límit de 510 corredors

La Volta als Ports d'Andorra obre les inscripcions amb límit de 510 corredorsXAVIER PUJOL

La Multisegur Volta als Ports d’Andorra va obrir ahir les inscripcions per a l’edició d’enguany que es farà el 9 d’agost, i que tindrà un límit de 510 participants degut a la pandèmia del coronavirus. A més, també s’han implementat altres mesures per garantir la seguretat, ja que les sortides dels diferents recorreguts es faran de manera esglaonada en format contrarellotge.

El recorregut 1 entre Ordino i la coma d’Arcalís estarà limitat a 60 corredors i la sortida es farà cada 30 segons. El segon traçat va de Canillo a la Coma d’Arcalís, amb inici també cada 30 segons, i amb un màxim de 180 participants.

Les principals novetats pel que fa als circuits estaran als recorreguts tres i quatre, ja que en aquests els participants hauran de passar pel tram de sterrato del camí de les Pardines que es va córrer en la passada Vuelta a Espanya. El tercer circuit va d’Andorra la Vella a Arcalís amb un límit de 120 corredors, i el quart surt de Sant Julià de Lòria i tindrà un màxim de 150 corredors.