Ibon Navarro

“Hem fet tantes o més errades que els àrbitres”

“Hem fet tantes o més errades que els àrbitres”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va mostar-se capcot per la derrota de l’equip a l’estrena de la fase final, però valorant també les coses que va fer bé el grup. “He d’agrair l’esforç a l’equip perquè hem estat fidels al que volíem malgrat tots els problemes que teníem i el potencial del rival”, va assenyalar l’entrenador, que va afegir que “no ens queda més que veure què podem fer una mica millor i potenciar-ho, a més de controlar algunes de les pèrdues”. Sobre l’actuació arbitral, amb algunes tècniques dubtoses, Navarro va declarar que “era el primer partit per a molts, i tot s’escolta molt, però no hem de donar-hi més voltes i no hem perdut pels àrbitres”, a més, va refermar que “el València ha jugat millor, han estat més encertats i han imposat el seu físic, per això hem perdut, perquè nosaltres hem fet tantes o més errades que els àrbitres”.

Per últim, sobre el duel de demà contra el Gran Canària, va afirmar que “la mentalitat és millorar el que hem fet avui i gaudir, perquè fa dos mesos que ho esperem”.

EL RIVAL

“Quan estaven a un punt hem trobat solidesa” Jaume Ponsarnau L’entrenador del València Basket, Jaume Ponsarnau, va manifestar després del triomf del seu equip que “hem començat amb energia, buscant el ritme competitiu que no teníem i amb bones sensacions defensives”, i va afegir que “després hem estat inconsistents i el MoraBanc s’ha trobat millor i han igualat el partit”. Per últim, va manifestar que “ells han aprofitat el bon joc per posar-se a un punt, i a partir d’aquí hem trobat la solidesa amb jugadors que estaven bé”.

tracking