x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Les rondes prèvies europees, a partit únic

L’equip andorrà classificat per a la Champions disputarà l’eliminatòria a Nyon, el 8 i 11 d’agost
El Vallbanc Santa Coloma va guantar al Tri Penne a la prèvia de la Champions, a Kosovo.

Les rondes prèvies europees, a partit únic

El Vallbanc Santa Coloma va guantar al Tri Penne a la prèvia de la Champions, a Kosovo.

VALLBANC SANTA COLOMA
Actualitzada 18/06/2020 a les 06:32
Els equips andorrans que s’acabin adjudicant les tres places per a disputar competicions europees -aspiren Inter Escaldes, Vallbanc Santa Coloma, UE Engordany, UE Sant Julià i UE Santa Coloma- jugaran a partit únic les seves respectives prèvies.
Pel que fa a la Champions League, els emparellaments de les rondes prèvies seran a un sol partit. En el cas del representant andorrà, l’eliminatòria tindrà lloc a Nyon, a la seu de la UEFA, els dies 8 i 11 d’agost amb el mateix format de final a quatre que els anys anteriors. El guanyador disputarà l’eliminatòria següent, també a partit únic el 18 o 19 d’agost. Tot plegat es va decidir després de la reunió telemàtica d’ahir de la UEFA amb les federacions membre per anunciar el futur del futbol internacional. Uns canvis en els formats de competició internacional que, per tant, afecten els equips de la Lliga Multisegur Assegurances. A banda de la Champions, en el cas de l’Europa League, el format serà també a partit únic i un sorteig decidirà quin dels equips de l’emparellament acollirà l’eliminatòria. Els equips andorrans entraran en competició el 20 d’agost i, en cas de classificació, la ronda següent es disputaria el 27 d’agost, també escollint amfitrió per sorteig. L’any passat el Vallbanc Santa Coloma va disputar la prèvia de la Champions i va quedar eliminat a la final a quatre disputada a Kosovo. A l’Europa League, els representants andorrans van ser l’UE Sant Julià i l’Engordany que, fins i tot, va superar la primera prèvia.


Seleccions i futbol sala

A nivell de seleccions, en principi, la UEFA manté la disputa de la Lliga de les Nacions tot i que s’estudien lleugeres modificacions per acabar de quadrar els calendaris. De la seva banda, les competicions Sub17 i Sub19 queden cancel·lades, i en categoria Sub21, els partits que falten per tancar la fase es jugaran al setembre, octubre i novembre del 2020.
Pel que fa el futbol sala, la UEFA va decidir que la fase preliminar de la UEFA Champions League es disputi del 13 al 18 d’octubre. A la màxima competició continental serà present, una temporada més, el Sideco Encamp, representant de la Lliga Viatges Pantours.

 
LA FINAL DE LA CHAMPIONS, EL 23 D'AGOST
A la reunió de la UEFA també es va decidir el 23 d’agost com a data de la final de la present edició de la Champions League i que Lisboa i l’estadi Da Luz seran la ciutat i l’escenari de l’esperada cita. La fase final, de quarts a la final, de la competició es reprendrà gairebé tres mesos després i es jugarà a Lisboa del 12 al 23 d'agost. El format serà a partit únic en una final a vuit en què per primera vegada es decidirà el campió de Champions.Les eliminatòries de vuitens pendents de disputar la tornada; el Manchester City-Reial Madrid; Barcelona-Nàpols; Bayern-Chelsea i Juventus-Olympique de Lió, encara no han quedat tancades. A la UEFA al principi li semblava més just que es jugués a l'estadi de cada equip, però els dirigents de cada club hauran de posar-se d'acord després d'avaluar els riscos sanitaris. No es descarta que es juguin en camp neutral, a Guimaraes i Porto i es disputaran entre el 7 i 8 d'agost. L'Europa League també canvia de seu i es farà una final a vuit a Alemanya.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts