David Walker reconeix que el confinament “va ser molt dur”

L’aler del MoraBanc confessa que va patir, però que també li ha servit per madurar

David Walker reconeix que el confinament “va ser molt dur”BC MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

David Walker va confessar que el confinament per la crisi del coronavirus va ser “molt dur”. L’aler va decidir marxar als Estats Units a principis d’abril perquè no es trobava bé amb aquesta situació, i des del club van mostrar-se comprensius amb la seva postura, tot i que la recomanació va ser que seguís al Principat. Ara, quasi dos mesos després i havent tornat ja als entrenaments, el nord-americà va admetre en una entrevista a les xarxes socials del club que la situació “no va ser fàcil mentalment, i va ser molt dur”, a més, va admetre que “em veia lluny de casa, sense la família, estava a sis hores de diferència d’ells i anava a dormir molt tard. Van ser dies molt durs”. Walker, però, també va voler trobar-hi una part bona, i va reconèixer que “també ha estat una situació bona per aprendre i madurar”.

Amb el confinament ja oblidat, David Walker ha pogut tornar aquesta setmana als entrenaments amb els seus companys després d’haver de complir els 14 dies de quarantena obligatòria. Els primers dies va fer-ho de manera individual, i ahir ja va afegir-se a la resta del grup. En total, va passar 74 dies sense exercitar-se, i sobre el primer dia en què va tornar, va assenyalar que “vaig acabar molt cansat, però també content de tenir les sensacions de sempre amb el bàsquet”, i va agregar que “va ser molt estrany i nou, perquè feia molts dies que no tocava la pilota i mai havia estat tant temps”. Per últim, va assenyalar que “estava nerviós de tornar a la pista i veure què passava, potser hi havia també una mica d’ansietat però només va ser un dia, i ara estic content d’estar aquí i continuar treballant”.

Després del retorn d’ahir als entrenaments en grup, encara sense contacte, la plantilla tricolor realitzarà avui un nou pas endavant, ja que en aquestes sessions en grup ja podrà haver-hi contacte. L’equip farà la primera setmana completa amb entrenaments normals, i està previst que cap al 10 de juny es desplaci ja a València per quedar concentrat de cara a la fase final de la Lliga Endesa.

tracking