La majoria de clubs volen acabar les competicions

La majoria de clubs volen acabar les competicionsFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La majoria dels clubs del país aposten per reprendre els entrenaments i finalitzar les competicions futbolístiques, segons els resultats de l’enquesta que va fer la Federació Andorrana de Futbol entre els deu clubs afiliats que estan implicats en el retorn (els vuit de la Lliga Multisegur Assegurances, i la Massana i la Penya Encarnada, que lluitaran per l’ascens a primera).

L’ens federatiu va enviar un breu qüestionari a tots els clubs implicats amb quatre preguntes sobre l’opinió de les fases d’entrenament, les mesures per evitar els contagis a les instal·lacions esportives, sobre la idoneïtat de realitzar tests PCR i d’anticossos als jugadors, i una última sobre si les entitats estaven disposades a tornar als entrenaments i acabar les competicions.

Segons ha pogut saber el Diari, el resultat en aquesta última pregunta va ser majoritari per l’opció de cloure els campionats, amb set dels deu equips interpel·lats votant favorablement a la represa. A més, no va haver-hi cap vot en contra, ja que els altres tres clubs no van respondre a aquesta última pregunta. En tot cas, el retorn de la Lliga Multisegur s’acabarà decidint dimarts vinent en una reunió entre Govern, FAF i futbolistes.

tracking