instal·Lacions

El Tribunal Constitucional dona via lliure al Cramea

Desestima el recurs de Saetde pel centre del port d’Envalira

El Tribunal Constitucional dona via lliure al Cramea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Tribunal Constitucional va donar via lliure al Cramea (Centre residencial en alçada medicoesportiu d’Andorra) després de desestimar el recurs de súplica formulat per Saetde contra l’aute de l’Alt Tribunal del mes de gener, en què la societat al·legava que el projecte envairà terrenys de l’estació. El juliol del 2016 Bomosa va ser l’adjudicatària, mitjançant concurs, del projecte, i s’havia d’encarregar de la construcció, manteniment i explotació del centre per 40 anys a les antigues instal·lacions de Sud Radio, al port d’Envalira.

Segons l’oferta guanyadora, Bomosa dedicarà una inversió d’11 milions d’euros al projecte. Les obres havien d’arrencar la primavera del 2017 i estar acabades la tardor del 2019, però els plets han endarrerit l’inici de les feines de construcció.

La creació del Centre residencial en alçada medicoesportiu d’Andorra va ser una de les actuacions més emblemàtiques en l’àmbit esportiu del Govern de Toni Martí, amb la intenció de situar Andorra a l’epicentre del món de l’esport. El centre tindrà una capacitat per a unes 125 persones amb una setantena d’habitacions, 15 de les quals seran individuals i la resta dobles. A més, també hi havia la intenció d’obrir el Cramea no només a esportistes professionals, sinó també a amateurs, i es comptava amb un projecte de col·laboració amb el CAR de Sant Cugat.

El projecte, declarat d’interès nacional, comptarà amb una superfície de 8.900 metres quadrats i s’està estudiant incloure-hi també una piscina.

tracking