golf

La federació cancel·la el Circuit nacional de golf

La federació cancel·la el Circuit nacional de golfARXIU

La Federació de Golf d’Andorra (FGA) va anunciar la cancel·lació de la tercera edició del Circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2020 a causa del coronavirus, però tot i això des de l’ens van mostrar la voluntat d’organitzar altres proves un cop estigui permès, donant prioritat a la Copa d’Andorra i a l’Open d’Andorra.

Segons va explicar l’FGA, ja es venia treballant en aquesta decisió des de fa setmanes, i després de diferents anàlisis i escenaris, es va optar per la cancel·lació del Circuit nacional de golf Crèdit Andorrà 2020, que constava de sis proves, ja que es juga sota el format d’ordre de mèrit, i això implica un seguiment i l’obligatorietat de disputar un mínim de proves per establir les classificacions finals. A més, també es va optar per la suspensió tant de l’Open d’Andorra júnior com del Campionat nacional amateur de blanques.

De totes maneres, des de l’FGA es va refermar el compromís de fer algun campionat de manera independent al circuit, i donar prioritat a la Copa d’Andorra i a l’Open d’Andorra. A més, també hi ha la voluntat d’organitzar algun altre torneig si les condicions ho permeten, perquè tots els federats “puguin gaudir al màxim de l’esport”.