futbol i futbol sala

L'RFEF confirma la finalització de les seves competicions

L’FC Andorra acaba en novena posició en el retorn a la Segona Divisió B, 21 temporades després

L'RFEF confirma la finalització de les seves competicionsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè de competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol va confirmar ahir la finalització de la lliga de Segona Divisió B amb la classificació que hi havia després de la 28a jornada, l’última abans de l’esclat de la crisi sanitària pel coronavirus. Això implica que l’FC Andorra acaba la lliga oficialment en novena posició en el retorn 21 anys després a la tercera categoria del futbol espanyol, i no tindrà cap opció de lluitar per l’ascens.

La resolució de l’RFEF emesa ahir també va confirmar els equips que disputaran el play-off d’ascens a Segona Divisió sempre que les condicions sanitàries a Espanya ho permetin, i en el cas del grup 3 aquests conjunts serien Castelló, Barça B, Sabadell i Cornellà. De totes maneres, la decisió del comitè de competició i la disputa del play-off està ara en l’aire, ja que el Lleida Esportiu va anunciar que presentarà un recurs per considerar que la federació ha canviat el reglament ja que quedaven encara deu jornades per disputar-se a la lliga. De la mateixa manera, el CD San Fernando andalús, que milita al grup 4 de la Segona Divisió B, també va anunciar fa unes setmanes que presentaria mesures legals per evitar aquesta resolució dictada per l’RFEF.

D’altra banda, el jutge de competició de futbol sala també va acordar donar per finalitzada la Tercera Divisió, fet que suposa que l’equip sènior del CE Sant Julià acaba la lliga en cinquena posició amb 34 punts en els 20 partits disputats fins a la suspensió de la lliga.

tracking