Karate

Kevin Mellado guanya el Trofeu e-Kata Covid-19

Kevin Mellado guanya el Trofeu e-Kata Covid-19

Kevin Mellado, del Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany, ha estat el guanyador de la primera edició del Trofeu e-Kata Covid-19 de karate virtual organitzat pel Karate Xavi Andorra amb la col·laboració de la Federació Andorrana de Karate (FAK). Mellado, d’11 anys, va superar a la final Lola Vega del Club Xavi Herver després de quatre voltes de treball tècnic. El podi el van tancar les terceres classificades ex aequo, Aina Bertán del Xavi Herver i Michelle Villalonga del Jion. El trofeu va comptar amb la participació de 39 competidors pertanyents als clubs del Fudo-Shin d’Escaldes-Engordany, el Xavi Herver d’Ordino i el Jion de la Massana. La competició va tenir la presència dels jutges i àrbitres de la FAK i la col·laboració de l’àrbitre mundial Luis Ignacio Gómez. Els participants es van repartir en quatre categories de competició només en la modalitat de Kata (tècnica) i sempre en format mixt, amb nois i noies junts: 6-7 anys (benjamí), 8-9 anys (aleví), 10-11 anys (infantil) i 12-13 anys (juvenil). Es van realitzar tres voltes diferents per categoria en què tots els competidors de cadascuna passaven un a un fent un determinat treball tècnic.

Tots els competidors tindran regals per la seva participació i els guanyadors, a més, trofeus per la seva presència al podi.