Esquí

Irineu Esteve i Carola Vila inicien els entrenaments a la Rabassa

L’equip d’esquí de fons ha arrencat la pretemporada al Refugi d’Entrenament en Alçada un cop realitzats els tests anticossos

Irineu Esteve i Carola Vila inicien els entrenaments a la RabassaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara que el futur és incert i no sé sap del tot quan podrà tornar la competició, l’equip d’esquí de fons de la FAE, format per Irineu Esteve i Carola Vila, ha arrencat la pretemporada al Refugi d’Entrenament en Alçada (REA) de la Rabassa després que el Govern aprovés la segona fase del retorn a l’activitat esportiva. Durant aquest període d’entrenaments, Esteve i Vila se centraran en el treball de força al gimnàs, així com activitats de caràcter anaeròbic com ciclisme o caminades amb pals i treballs de base, en unes sessions que estaran coordinades pel tècnic Joan Erola.

Sobre aquest inici d’entrenaments, Irineu Esteve va manifestar que “comencem amb ganes i sobretot amb treball, que és el més important, i a veure com segueix aquesta pretemporada”, i va voler agrair a “tota la gent que ha fet possible que puguem entrenar aquí”. De la seva banda, Carola Vila va assegurar que “comencem amb motivació, ganes, i treballant a poc a poc per veure com evoluciona l’estiu”, mentre que sobre el proper curs va assenyalar que “hi ha molta feina a fer, però tenim ganes de fer-la, així que seguirem treballant i esperem que l’any que ve sigui igual o millor”.

D’altra banda, la Fedració Andorrana d’Esquí segueix esperant el simulador que s’instal·larà al Centre de Tecnificació d’Ordino i que permetrà entrenar als corredors de la secció d’alpí amb una sensació similar a la real. En aquest sentit, el gerent de la FAE, Carles Visa, va explicar que “el simulador ens servirà i ens anirà molt bé per poder desestressar l’equip”, i va afegir que “com que no sabem quan podrem viatjar per esquiar, aquesta eina ens dona una mica de marge, hem de fer bona feina, i estar concentrats i tranquils per veure com evoluciona tot”.

tracking