karate

'Master class' solidària de body combat per lluitar contra el coronavirus

'Master class' solidària de body combat per lluitar contra el coronavirus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Federació Andorrana de Karate, Xavi Herver, va celebrar ahir una classe magistral solidària de body combat per recaptar fons per lluitar contra el coronavirus, en la primera de les dues activitats que s’han programat des de la FAK per posar el seu granet de sorra per contrarestar la pandèmia de la Covid-19.

La master class es va realitzar en directe a través de la xarxa social Facebook amb una duració aproximada d’una hora. El simple fet de connectar-s’hi ja ajudava a la causa, ja que la federació realitzarà un donatiu al fons de solidaritat de Govern en funció de les visites de la classe. A més, l’ens també ha habilitat el compte corrent de la FAK perquè totes aquelles persones que ho desitjin puguin fer la seva aportació.

D’altra banda, demà arrenca la segona activitat que té prevista la federació contra el coronavirus, l’e-Kata Covid-19. Un torneig virtual que reunirà a tots els alumnes registrats al Fudo-Shin Escaldes, el Xavi Herver d’Ordino i el Jion de la Massana. Entre demà i divendres seran les eliminatòries, dissabte els bronzes, i diumenge les finals.

tracking