Res no serà el mateix

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, creu que serà impossible que cap equip recuperi el nivell de fa dos mesos

Res no serà el mateixMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra intenta tornar a poc a poc a la normalitat i ahir va fer un pas més en els entrenaments, ja que ara els jugadors ja poden entrenar cada dia i no en dies alterns (ja que pot haver-hi un esportista a cada meitat del camp). Però tot i aquest tímid retorn a la normalitat, el tècnic tricolor, Ibon Navarro, és conscient que res no serà el mateix i ahir va afirmar que “és impossible recuperar el nivell de fa dos mesos, ja no només nosaltres, sinó cap equip”.

L’entrenador basc va fer la primera roda de premsa després del retorn de l’equip als entrenaments i va manifestar que “els jugadors han estat dos mesos sense fer res i això no passa ni a l’estiu, no és una qüestió de to, sinó de recuperar sensacions dels jugadors”, i també va explicar que l’objectiu principal per a aquest període serà “no tenir lesions”. Un altre dels aspectes importants en aquest retorn serà el mental, i el basc va afirmar que “hem de despertar la gana competitiva, i quan arribi el moment posarem l’equip per davant de qualsevol interès individual”.

L’ACB ha de decidir abans de final de mes si s’acaba reprenent la lliga i Navarro va assenyalar que “soc prou optimista i crec que tenim moltes oportunitats de tornar a jugar”, però va confessar que “va per dies, perquè quan poses la televisió i veus les notícies hi ha dies que et fan ser més optimista i dies que menys”. A més, el tècnic també va referir-se a una de les incògnites en cas que torni la lliga, la seu de la fase final, i va declarar que “no tinc informació de si hi ha regions a Espanya que estiguin a prop nostre, no és la meva responsabilitat, però crec que aquí pot ser el millor lloc per fer-ho”.

D’altra banda, David Walker va arribar ahir al Principat procedent dels Estats Units, on va marxar a principi d’abril per passar el confinament amb la seva família, i ara l’aler nord-americà no podrà tornar als entrenaments, ja que haurà d’estar en quarantena fins al 26 de maig. Pel que fa a Bandja Sy, Sèrbia manté els aeroports tancats i encara no hi ha cap previsió de quan podria tornar a Andorra, tot i que s’estan buscant alternatives com volar des d’algun altre país.

EL BASKONIA S'INTERESSA PER DIAGNE

Ni tan sols se sap amb certesa si l’actual temporada acabarà, però molts equips ja treballen també en les seves plantilles de cara a la propera temporada, i un d’aquests casos és el del Baskonia, ja que segons van avançar ahir El Correo i Encestando, està interessat a fer-se amb els serveis de Moussa Diagne per al curs vinent. El pivot senegalès va signar l’estiu passat la seva renovació com a tricolor fins al juny del 2021, tot i que al contracte hi ha una clàusula de sortida per a aquest estiu de prop dels 100.000 euros, una quantitat que els bascos estan disposats a pagar. El Baskonia no és l’únic equip que s’interessa les últimes temporades per Diagne, que també havia rebut ofertes de clubs com l’Unicaja i d’altres lligues com la russa.

tracking