esquí

Govern i FAE volen resoldre ja l'afer de la festa a Aixirivall

Govern i FAE volen resoldre ja l'afer de la festa a AixirivallARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Representants de Govern i de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) van reunir-se ahir amb els esquiadors Joan Verdú i Cande Moreno arran de la polèmica que va suscitar la seva presència en una festa en un xalet d’Aixirivall. Igual que ja havien fet a les xarxes socials durant la jornada de dissabte, tots dos van mostrar el seu penediment pels actes i també van mostrar-se força afectats. Ara tots dos estan en espera de les decisions que puguin acabar prenent tant un organisme com l’altre, que ho volen fer el més aviat possible.

Per una banda, l’executiu va obrir-los un expedient com a beneficiaris d’una beca del programa ARA (Alt Rendiment d’Andorra) per tal d’esclarir els fets i que Verdú i Moreno donessin la seva versió, mentre que la Federació Andorrana d’Esquí també va obrir-ne un altre de manera paral·lela emparant-se en el seu règim disciplinari intern.

Tots dos esquiadors tenien 15 dies per presentar les seves al·legacions (des de dimarts passat) però la voluntat de totes les parts és que pugui haver-hi una resolució de manera ràpida (totes les parts estan treballant en aquest sentit), i és per això que els dos esportistes ja han presentat el seus escrits de descàrrec.

tracking