La plantilla de l'Andorra fa una donació a Gol Solidari

La plantilla de l'Andorra fa una donació a Gol SolidariFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El primer equip de l’FC Andorra va fer entrega d’un xec per valor de 900 euros a l’associació Gol Solidari (impulsada pels futbolistes Ilde Lima i Juli Sánchez) per lluitar contra l’impacte del coronavirus al país.

El capità tricolor, Ludo Clemente, va manifestar que “quan vam proposar als companys fer una donació, des del primer moment tots es van bolcar amb l’acció”, i va afegir que “els valors que defensem dins del camp també s’han de demostrar a fora i som conscients que és el moment d’actuar i ser generosos amb el país i aquells que treballen per la salut de tots”. A més, el futbolista també va voler lloar la tasca que està realitzant Gol Solidari durant els últims mesos, i va assenyalar que “veure com les subhastes estan ajudant tant en la lluita ens ha animat a participar des del vestidor”. De fet, des de l’inici de la crisi sanitària, l’associació ja ha entregat més de 7.500 euros al fons solidari del Govern.

Les subhastes de Gol Solidari segueixen ben actives i ahir van arrencar al lloc web diverses licitacions, com una samarreta del Sideco FC Encamp de Javier Saviola, una del KAS Eupen belga de l’exfutbolista Manel Expósito o una de signada pel tennista resident Albert Ramos.

tracking